Voor leden

Geen uitbetaling bij uitvaart door derden.

Ingevolge art. 5, lid a van het Huishoudelijk Reglement van onze vereniging kan verrekening of uitbetaling van de ledenkorting niet plaatsvinden ingeval de vereniging geen diensten verleent bij de uitvaart. Hiervan kan worden afgeweken wanneer de uitvaart buiten het werkgebied plaats vindt of wanneer toestemming van het bestuur is gegeven de uitvaart door derden te laten verzorgen.

“Wensen voor mijn laatste reis”

Door Uitvaartvereniging St. Barbara is een mooi en praktisch boekwerkje opgesteld met de titel “Wensen voor mijn laatste reis”. Hierin kunnen persoonlijke wensen m.b.t. tot de uitvoering van de uitvaart aangegeven worden. Op deze manier kunnen de nabestaanden deze wensen vervullen. Dit boekje is gratis op te vragen via tel.nr. 074-2666153 of info@barbaraborne.nl 

 

oct.2014 7

 

Algemene ledenvergadering 2017

Op 3 mei 2017 heeft de jaarlijkse ledenvergadering plaatsgevonden. Het jaarverslag 2016 van de secretaris  kunt u via onderstaande link inzien:

Begraafplaatsen in Borne

Binnen de gemeente Borne zijn diverse begraafplaatsen, op een aantal wordt niet meer begraven. De katholieke en tot de kerk behorende begraafplaatsen zijn in Hertme en Zenderen. In Borne (op de hoek van de Oude Almeloseweg en de von Bönninghausenstraat) is een gemeentelijke begraafplaats. Hier bestaat de mogelijkheid tot begraven, het bijzetten van een urn of het verstrooien van as van een overledene. De gemeentelijke begraafplaats is dagelijks te bezoeken van 9.00 – 17.00 uur.

Meer informatie vindt op deze site onder links als ook in onderstaande online folder.

pdf_icon Bekijk online de folder van de Algemene begraafplaats

Indien u niet beschikt over het programma Adobe Reader, kunt u het via de onderstaande link downloaden en installeren.

get_acrobat_icon

 

U bent nu hier: Home | Nieuws | Voor leden