Voor leden

Geen uitbetaling bij uitvaart door derden.

Ingevolge art. 5, lid a van het Huishoudelijk Reglement van onze vereniging kan verrekening of uitbetaling van de ledenkorting niet plaatsvinden ingeval de vereniging geen diensten verleent bij de uitvaart. Hiervan kan worden afgeweken wanneer de uitvaart buiten het werkgebied plaats vindt of wanneer toestemming van het bestuur is gegeven de uitvaart door derden te laten verzorgen.

 

Privacybeleid:

Hierbij willen wij u graag laten weten dat we ons privacybeleid hebben bijgewerkt. Eigenlijk verandert er niets fundamenteels aan de manier waarop we met uw gegevens omgaan. Dit doen we altijd zeer zorgvuldig en dat blijven we ook zeker doen. Met ons nieuwe beleid hebben we wel beter op een rijtje gezet welke gegevens we van u verwerken, en waarom we dat doen. In het navolgende document meer informatie hierover:  Inventarisatie persoonsgegevens.

Onderstaand een korte opsomming wat er is veranderd:

Transparant: Vanaf nu staat er op iedere pagina waar wij uw gegevens vragen of waar u zich kunt aanmelden als lid precies beschreven waarom we uw gegevens vragen en wat we daarmee doen.

AVG: Op 25 mei 2018 zijn de nieuwe Privacyregels ingegaan, ons nieuwe beleid volgt alle richtlijnen en regels van deze nieuwe regelgeving.

Rechten: U heeft altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over de gegevens die we van u hebben, deze laten verwijderen en kunt zich altijd afmelden.

 

“Wensen voor mijn laatste reis”

Door Uitvaartvereniging St. Barbara is een mooi en praktisch boekwerkje opgesteld met de titel “Wensen voor mijn laatste reis”. Hierin kunnen persoonlijke wensen m.b.t. tot de uitvoering van de uitvaart aangegeven worden. Op deze manier kunnen de nabestaanden deze wensen vervullen. Dit boekje is gratis op te vragen via tel.nr. 074-2666153 of info@barbaraborne.nl 

 

oct.2014 7

 

Begraafplaatsen in Borne

Binnen de gemeente Borne zijn diverse begraafplaatsen, op een aantal wordt niet meer begraven. De katholieke en tot de kerk behorende begraafplaatsen zijn in Hertme en Zenderen. In Borne (op de hoek van de Oude Almeloseweg en de von Bönninghausenstraat) is een gemeentelijke begraafplaats. Hier bestaat de mogelijkheid tot begraven, het bijzetten van een urn of het verstrooien van as van een overledene. De gemeentelijke begraafplaats is dagelijks te bezoeken van 9.00 Р17.00 uur.

Meer informatie vindt op deze site onder links als ook in onderstaande online folder.

pdf_icon Bekijk online de folder van de Algemene begraafplaats

Indien u niet beschikt over het programma Adobe Reader, kunt u het via de onderstaande link downloaden en installeren.

get_acrobat_icon

 

U bent nu hier: Home | Nieuws | Voor leden