Voor leden

Wensen voor mijn laatste reis

Door uitvaartvereniging St. Barbara is een mooi en praktisch boekwerkje opgesteld met de titel “Wensen voor mijn laatste reis”. Hierin kunnen eigen wensen voor de uitvaart aangegeven worden. Op deze manier kunnen de nabestaanden deze wensen vervullen. Dit boekje is op te vragen via info@barbaraborne.nl 

 

oct.2014 7

 

 Algemene ledenvergadering 2016

Op 21 april 2016 heeft de jaarlijkse ledenvergadering plaatsgevonden.

Het jaarverslag van de secretaris en de notulen kunt u via onderstaande links inzien:

Begraafplaatsen in Borne

Binnen de gemeente Borne kennen we drie begraafplaatsen. De katholieke en tot de kerk behorende begraafplaatsen zijn in Hertme en Zenderen. In Borne is een gemeentelijke begraafplaats. Op de gemeentelijke begraafplaats bestaat de mogelijkheid tot begraven, het bijzetten van een urn of het verstrooien van as van een overledene.

De gemeentelijke begraafplaats is dagelijks te bezoeken van 9.00 – 17.00 uur.

Meer informatie over de gemeentelijke begraafplaats kunt u lezen in de onderstaande folder.

Deze folder kunt u als lid toegestuurd krijgen door deze aanvragen bij het secretariaat van uitvaartvereniging St.Barbara.

pdf_icon Bekijk online de foldervan de Algemene begraafplaats

Indien u niet beschikt over het programma Adobe Reader, kunt u het via de onderstaande link downloaden en installeren.

get_acrobat_icon

 

Geen uitbetaling bij uitvaart door derden.

Ingevolge art. 5, lid a van het Huishoudelijk Reglement van onze vereniging kan verrekening of uitbetaling van de ledenkorting niet plaatsvinden ingeval de vereniging geen diensten verleent bij de uitvaart. Hiervan kan worden afgeweken wanneer de uitvaart buiten het werkgebied plaats vindt of wanneer toestemming van het bestuur is gegeven de uitvaart door derden te laten verzorgen.

U bent nu hier: Home | Nieuws | Voor leden