Links

Begraafplaatsen Gemeente Borne

Binnen de gemeente Borne kennen we drie begraafplaatsen. De katholieke en tot de kerk behorende begraafplaatsen zijn in Hertme en Zenderen. In Borne is een gemeentelijke begraafplaats. Op de gemeentelijke begraafplaats bestaat de mogelijkheid tot begraven, het bijzetten van een urn of het verstrooien van as van een overledene. Via onderstaande link is ook de tarievenlijst van de gemeentelijke begraafplaats Borne in te zien.
Tarievenlijst gemeentelijke begraafplaats Borne

oct. 2014 5

Stichting Achter de regenboog

Stichting Achter de Regenboog ondersteunt sinds 1993 kinderen en jongeren bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze ingrijpende gebeurtenis geen belemmering vormt om een gezond volwassen bestaan op te bouwen.

www.achterderegenboog.nl

Vereniging Ouders van een Overleden Kind

De Vereniging Ouders van een Overleden Kind is een zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten.

www.vook.nl

Landelijk Steunpunt Rouw

Het Landelijk Steunpunt Rouw wil zowel op emotioneel als op zakelijk gebied hulp en advies bieden.

www.landelijksteunpuntrouw.nl

Overlijdensberichten op Mensenlinq

Mensenlinq.nl maakt de overlijdensberichten die geplaatst zijn in de titels van NDC mediagroep en Koninklijke Wegener NV vindbaar op internet.

www.mensenlinq.nl

Condoleanceregister

Het condoleren van nabestaanden met het overlijden van hun dierbare gebeurt steeds vaker online. Het is een zeer persoonlijke manier om uw medeleven te tonen. Uw condoleance biedt niet alleen troost aan de directe nabestaanden, maar aan iedereen die zich bij de overledene betrokken voelde.

www.condoleanceregister.nl

U bent nu hier: Home | Nieuws | Links