Agenda

Ledenvergadering 2023:

De eerstvolgende ledenvergadering staat voorlopig gepland op dinsdag 9 mei a.s. in de Stefanshof (naast de Stephanuskerk aan de Grotestraat in Borne). Aanvang 19.30 uur.

Nadere informatie hierover volgt.

 

Gedachtenisavond “Verbonden in licht” oktober 2021.

Helaas heeft in 2021, net als in 2020, door de Corona crisis “Verbonden in Licht” niet kunnen plaatsvinden, onderstaand een kort verslag van de editie 2019:

Al weer voor de zesde keer op rij heeft op de laatste zaterdag van oktober “Verbonden in licht” op het gedenkpark aan de Oude Almeloseweg in Borne plaatsgevonden. Deze sfeervolle en indrukwekkende gebeurtenis wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door een aantal vrijwilligers. Daarnaast verlenen een aantal Bornse ondernemers, instellingen en verenigingen ondersteuning in materiële of financiële zin, waaronder Uitvaartvereniging “Sint Barbara”.

In een ingetogen en sfeervolle omgeving traden koren op (Aqua Vitae, Gregoriaans herenkoor), er was muziek te beluisteren (Double Six, 2 gitaristen) en er werden gedichten ten gehore gebracht. De route werd gemarkeerd door honderden brandende kaarsen en fakkels. Het evenement duurde van 19.00 tot 21.00 uur en werd door vele honderden mensen bezocht.

 

  

 

 

 

 

 

U bent nu hier: Home | Agenda