Agenda

Ledenvergadering 2020:

I.v.m. met het heersende Corona virus hebben we helaas de ledenvergadering, zoals te doen gebruikelijk, niet in de laatste week van april kunnen laten plaatsvinden. Een nieuwe datum zal t.z.t. worden bekend gemaakt.

 

Gedachtenisavond “Verbonden in licht” zaterdag 26 oktober jl.

Al weer voor de zesde keer op rij heeft op de laatste zaterdag van oktober “Verbonden in licht” op de gemeentelijke begraafplaats aan de Oude Almeloseweg in Borne plaatsgevonden. Deze sfeervolle en indrukwekkende gebeurtenis wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door een aantal vrijwilligers. Daarnaast verlenen een aantal Bornse ondernemers, instellingen en verenigingen ondersteuning in materiële of financiële zin, waaronder Uitvaartvereniging “Sint Barbara”.

In een ingetogen en sfeervolle omgeving traden koren op (Aqua Vitae, Gregoriaans herenkoor), er was muziek te beluisteren (Double Six, 2 gitaristen) en er werden gedichten ten gehore gebracht. De route werd gemarkeerd door honderden brandende kaarsen en fakkels. Het evenement duurde van 19.00 tot 21.00 uur en werd door vele honderden mensen bezocht.

 

  

Ledenvergadering:

Donderdag 25 april 2019 heeft de jaarlijkse ledenvergadering plaatsgevonden. De notulen hiervan en het jaarverslag 2018 van de secretaris staan hieronder weergegeven. 

Verslag jaarvergadering d.d. 25 april 2019

Jaarverslag 2018 secretaris

 

 

 

 

U bent nu hier: Home | Agenda